audio
Re: audio
Am instalat acum pe site un program cu care fisierele audio se deschid automat, chiar in browser. Ar trebui sa functioneze, trebuie doar sa dai clic pe icon-ul audio din lectii. Daca acest plug-in nu merge, se pot salva fisierele cu clic-dreapta si se pot deschide in Winamp sau un program similar.
-
O alternativă ar fi descărcarea lecţiilor din acest topic: viewtopic.php?f=14&t=8.
Arhivele conţin şi fişierele audio.
Szia!
Arhivele conţin şi fişierele audio.
Szia!
Experimentam cu un program pe care l-am instalat pe site si care deschide automat fisierele audio in browser. Speram ca merge cu majoritatea browserilor, s-ar putea sa nu mearga cu Opera si cu versiuni vechi de Internet Explorer. Cu acest program, dati clic pe icon-ul audio din lectii, si sunetul trebuie sa se aude automat. Daca nu functioneaza programul, fisierele se pot salva ca si pana acum, dand clic-dreapta pe ele. Apoi ele se pot deschide in Winamp sau un alt program similar. Scrieti in comentarii daca sunt probleme. Mersi!
-
Să înţeleg că nici dumneavoastră nu puteţi asculta materialul audio?nicu scrie:forum_vechi_Bianka17 scrie:buna! este foarte folositor acest curs si chiar am intentia sa invat maghiara in aceasta vacanta!! dar am o problema.... de ce nu pot sa ascult pronuntia????doar videoclipurile de pe youtube...
ma ajuta cineva?? va rog!!!
Ce browser folosiţi?