Despre site
-
Re: Despre site
eu sunt romanca,dar fac liceul la seral la Ady Endre,sunt clasa a XI, un liceu din bucuresti cu predare in limba maghiara, am ales acest liceu, pt k bunicul meu a fost maghiar, si eu nu stiu nici o boaba ungureste, cu toate k nu mai sunt tanara, am deja 45 de ani, vreau sa invat, sunt sigura ca acest site ma ajuta mult, datorita faptului ca este in primul rand tradus si este si audio, felicitari realizatotilor!
- lkozma
- Site Admin
Vă mulţumim pentru mesaj şi sperăm că site-ul vă poate ajuta în învăţare. Dacă întâmpinaţi dificultăţi sau dacă aveţi nelămuriri/sugestii, nu ezitaţi să scrieţi în forum. Mult succes!
Locuiesc in apropierea Timisoarei si in jurul meu am multi unguri. Nu mi-a placut niciodata limba maghiara dar site-ul este atractiv, bine gandit. Asa ca am inceput sa invat 

-
Mă bucur foarte mult că aţi început să învăţaţi de pe acest site!Etbag scrie:Locuiesc in apropierea Timisoarei si in jurul meu am multi unguri. Nu mi-a placut niciodata limba maghiara dar site-ul este atractiv, bine gandit. Asa ca am inceput sa invat
Succes la învăţat şi nu uitaţi că pentru orice întrebare puteţi scrie aici în secţiunea respectivă fiecărei lecţii.
Sărbători fericite!