Buna, eu sunt Gabriela si va multumesc pentru sansa pe care mi-ati dat-o de a invata limba maghiara intr-un mod foarte simplu si placut. Am foarte mare nevoie sa o invat,deoarece viitorul meu sot este pe jumatate ungur, iar familia lui se afla in Ungaria si cat de curand o sa ne mutam si noi acolo. Urati-mi bafta ca urmatoarea data cand plecam in Ungaria sa-i surprind familia cu lucruri noi invatate. O zi buna tuturor si "Spor la treaba!"
forum_vechi_Gabyella2004 scrie:Buna, eu sunt Gabriela si va multumesc pentru sansa pe care mi-ati dat-o de a invata limba maghiara intr-un mod foarte simplu si placut. Am foarte mare nevoie sa o invat,deoarece viitorul meu sot este pe jumatate ungur, iar familia lui se afla in Ungaria si cat de curand o sa ne mutam si noi acolo. Urati-mi bafta ca urmatoarea data cand plecam in Ungaria sa-i surprind familia cu lucruri noi invatate. O zi buna tuturor si "Spor la treaba!"
Bravo vouă... Îmi plac la nebunie lecţiile voastre de limbă maghiară... sunt aşa de explicite... învăţ şi încep să înţeleg limba maghiară mulţumită vouă... Ţineţi-o tot aşa... BRAVO! Îm plac lecţiile şi vă rog să nu vă opriţi aici... până când vom putea să vorbim maghiara mai este... Vă rog să faceţi lecţii în continuare... tot aşa de simple, pentru oricine... Din nou BRAVO şi Köszönöm!
foarte buna ideea.
traiesc in Sfantu Gheorghe,sunt medic.
as fi incantata aca as stii mai bine lb maghiara (acum o "stiu "la nivel de intelegere a catorva cuvinte,propozitii...) m-ar ajuta mult in munca mea.
sper sa ma si pot tine de invatat.
multumesc