lista verbe
-
lista verbe
poate e prea tarziu: lista de verbe din finalul lectiei putea fi un bun exercitiu asemanator celui din lectia 3, din celalalt lot de lectii. adica o serie de exercitii cu persoanale 1 2 si 3 sing., eventual 1 2 si 3 plural. ce parere aveti?
-
Re: lista verbe
Cursul "Maghiara cu András" (subsemnatul) este pentru începători totali. Aici gramatica este tratată progresiv. Verbele din lecția 1 apar și în lecțiile următoare, cu exerciții la toate persoanele indicativului prezent, până la lecția 6 inclusiv, cu recapitularea tuturor persoanelor în lecția 7.
-
va multumesc.
am fost la un centru cultural maghiar din bucuresti unde tin niste cursuri de limba maghiara. urmeaza sa ma inscriu in octombrie. m-as duce pentru conversatie si aplicarea celor invatate aici si acolo.
evident, nu voi parasi lectiile de aici.
va multumesc pentru efortul dezinteresat.. si pentru timpul pierdut cu noi.
am fost la un centru cultural maghiar din bucuresti unde tin niste cursuri de limba maghiara. urmeaza sa ma inscriu in octombrie. m-as duce pentru conversatie si aplicarea celor invatate aici si acolo.
evident, nu voi parasi lectiile de aici.
va multumesc pentru efortul dezinteresat.. si pentru timpul pierdut cu noi.
-
jo napot, din nou..
am vazut ca la lectia 1, exercitiul 1 nu merge.. s-a intamplat ceva?
koszonom..
am vazut ca la lectia 1, exercitiul 1 nu merge.. s-a intamplat ceva?
koszonom..
-
Szervusz!
Mulțumesc pentru semnalare. Într-adevăr era o problemă cu exercițiul. Cred că am rezolvat-o, pentru că la mine merge. Dă-mi de știre dacă și la tine.
Mulțumesc pentru semnalare. Într-adevăr era o problemă cu exercițiul. Cred că am rezolvat-o, pentru că la mine merge. Dă-mi de știre dacă și la tine.